WIHA Diamanttechniek is specialist in het zagen, frezen, boren en verankeren van asfalt en beton.

Diamantzagen

WIHA Diamanttechniek beschikt over het juiste materieel voor alle stenen en betonnen wanden en vloeren. Met onze verschillende technieken verzorgen wij voor u wandzagen, vloerzagen, hand en/of partnerzagen en draadzagen.

Wandzagen
Met onze moderne zaagunits op een geleiderail en op afstand bestuurd zijn we in staat om trillingsvrij en zeer nauwkeurig te zagen in alle soorten steen en beton. Dit kunnen we zowel elektrisch als hydraulisch uitvoeren, tot een diepte/dikte van 95 centimeter. Mocht er geen of niet genoeg stroom aanwezig zijn, dan is dit geen probleem. In dat geval maken we gebruik van een eigen geluidsarm aggregaat, waardoor we zelfvoorzienend zijn.

Vloerzagen
Dankzij onze moderne zelfrijdende vloerzaagmachines kunnen we nauwkeurig en trillingsvrij zagen in zowel beton als asfalt. Deze werkzaamheden voeren we uit met een elektrisch, benzine of diesel aangedreven machine, die kan zagen tot een maximale diepte van 60 centimeter.

Handzagen
Met deze elektrisch aangedreven machines kunnen we trillingsvrij tot een diepte van twintig centimeter zagen in zowel steen, beton als asfalt. Zolang er maar 220V aanwezig is, kunnen wij overal aan de slag. Mocht dit ontbreken, dan verzorgen wij de stroomvoorziening met behulp van een aggregaat.

Partnerzagen
Deze machines (Partner is een merknaam) zijn zowel HF elektrisch, hydraulisch of benzine aangedreven en maken het voor ons mogelijk om trillingsvrij tot een diepte van 26 centimeter te zagen in zowel steen, beton als asfalt.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Draadzagen

Draadzagen, ook wel lintzagen genoemd, is een aparte techniek van diamantzagen. WIHA heeft zich dit helemaal eigen gemaakt en is dé specialist. De techniek kunnen we in principe overal toepassen en is absoluut geluidsarm en trillingsvrij. We beschikken over een grote en kleine uitvoering van de draadzaagmachine, die beide elektrisch en/of hydraulisch worden aangedreven. We kunnen er tot onbeperkte dieptes en diktes mee zagen en zijn zo in staat om elke zaagklus vakkundig te klaren.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Vloerverwarming frezen

WIHA Diamanttechniek heeft als een van de eerste bedrijven in Nederland een machine in gebruik genomen die zowel in normale dekvloeren als ook in Beton vloerverwarming kan frezen. Waar de meeste bedrijven bedanken voor dit werk omdat ze simpelweg niet in zeer harde materialen zoals beton of tegelvloeren kunnen frezen hebben wij hier nu wel de mogelijkheid.
Deze machine is speciaal ontworpen voor dit werk en dus geen zaagwerk en uithakken meer maar een direct schoon en dus kant en klaar opgeleverde sleuven. Tevens kunnen we dit compleet aanbieden inclusief het leveren en plaatsen van de slangen, verdelers en circulatiepomp. WIHA blijft investeren in nieuwe producten om een zo breed mogelijk pakket aan diensten te kunnen bieden.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Sleuven zagen

In alle stenen en betonnen wanden en vloeren zagen wij de juiste sleuven en boren we de juiste dozen als voorbereiding op het werk van elektriciens en loodgieters.
Aangezien frezen een verouderde methode is die een risico vormt voor mens en milieu, past WIHA Diamanttechniek deze methode niet meer toe. Wij hebben ons materieel vervangen om aan alle moderne arbo- en milieueisen te voldoen en uw medewerkers en hun werkomgeving vrij te houden van overlast.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Diamantboren

Met behulp van onze allernieuwste boorautomaten, moderne machines en boorapparatuur zijn we in staat om zeer nauwkeurig gaten te boren van 10 millimeter tot 1.500 millimeter.
Dit kunnen we zowel HF elektrisch, hydraulisch, met widia of met perslucht uitvoeren. Openingen van elke gewenste diameter in alle betonnen en stenen wanden en vloeren tot elke gewenste diepte.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Asfaltzagen

Het doorbreken van asfalt voor reparaties, vernieuwingen, leidingwerken of het aanbrengen van detectielussen is geen probleem voor WIHA Diamanttechniek.
We weten met het juiste materieel deze klussen snel en eenvoudig te klaren. De asfaltzagen worden zowel door benzine- als dieselmotoren aangedreven en kunnen tot zestig centimeter diepte zagen. Ook voor dilatatie of schijnvoegen zijn deze machines uiterst geschikt.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Ventilatieroosters

Vooral in oudere gebouwen kan het aanbrengen van ventilatieroosters noodzakelijk zijn voor de beluchting van kruipruimtes en spouwmuren. In historische, kwetsbare gebouwen is een vakkundige aanpak vereist en bewijst onze ervaring zijn waarde. WIHA Diamanttechniek levert en plaatst de juiste ventilatieroosters.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Lijmverankeringen

WIHA Diamanttechniek adviseert u over de juiste verankeringen en bevestigingstechnieken voor uw project. Met onze ervaring en ons materieel is het mogelijk in alle beton- en steensoorten de gewenste verankeringen te realiseren. Daarbij gaat het zowel om het mechanisch als chemisch verankeren voor stekken, draadeinden en andere doeleinden.
Voor lijmverankeringen kunnen we een cementgebonden mortel of twee componenten-mortel op epoxy-basis gebruiken.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!