WIHA Vloertechniek is specialist in het schuren, polijsten, stralen en frezen van asfalt en beton.

diamantzagen

WIHA Diamanttechniek beschikt over het juiste materieel voor alle stenen en betonnen wanden en vloeren. Met onze verschillende technieken verzorgen wij voor u wandzagen, vloerzagen, hand en/of partnerzagen en draadzagen.

Wandzagen
Met onze moderne zaagunits op een geleiderail en op afstand bestuurd zijn we in staat om trillingsvrij en zeer nauwkeurig te zagen in alle soorten steen en beton. Dit kunnen we zowel elektrisch als hydraulisch uitvoeren, tot een diepte/dikte van 95 centimeter. Mocht er geen of niet genoeg stroom aanwezig zijn, dan is dit geen probleem. In dat geval maken we gebruik van een eigen geluidsarm aggregaat, waardoor we zelfvoorzienend zijn.

Vloerzagen
Dankzij onze moderne zelfrijdende vloerzaagmachines kunnen we nauwkeurig en trillingsvrij zagen in zowel beton als asfalt. Deze werkzaamheden voeren we uit met een elektrisch, benzine of diesel aangedreven machine, die kan zagen tot een maximale diepte van 60 centimeter.

Handzagen
Met deze elektrisch aangedreven machines kunnen we trillingsvrij tot een diepte van twintig centimeter zagen in zowel steen, beton als asfalt. Zolang er maar 220V aanwezig is, kunnen wij overal aan de slag. Mocht dit ontbreken, dan verzorgen wij de stroomvoorziening met behulp van een aggregaat.

Partnerzagen
Deze machines (Partner is een merknaam) zijn zowel HF elektrisch, hydraulisch of benzine aangedreven en maken het voor ons mogelijk om trillingsvrij tot een diepte van 26 centimeter te zagen in zowel steen, beton als asfalt.

Meer informatie? Mail of bel ons: 0315 - 68 64 28 !

Nieuwsbrief ontvangen?

Versturen