WIHA is de professional als het aankomt op vloer-, diamant- en brandpreventietechniek

WIHA, bestaande uit WIHA Vloertechniek, WIHA Diamanttechniek en WIHA Brandpreventie is dé professional als het aankomt op en vloer- diamant- en brandpreventietechniek. Met WIHA kunt u rekenen op een ondernemende mentaliteit, innovatieve technieken en ruim 35 jaar aan kennis en ervaring.

Dankzij onze compleet uitgeruste servicewagens, hebben onze VCA-gecertificeerde specialisten altijd het juiste gereedschap voorhanden. We werken alleen met hoogwaardig, gecertificeerd materiaal. Uw klus in onze handen, dat betekent voor u in korte tijd een optimaal resultaat.

WIHA BV ziet gezondheid en vitaliteit als voorwaarden om optimaal te functioneren en te presteren. Door middel van een programma 'Duurzaam Inzetbaar Werken bij WIHA" wordt hier vorm aan gegeven, met als doel inzetbaarheid en beschikbaarheid van vitale, innovatieve en productieve medewerkers die mede vorm willen geven aan de toekomst van WIHA.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of over onze werkzaamheden? Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bellen op nummer 0315 - 68 64 28, mailen of via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen