WIHA Vloertechniek is specialist in het schuren, polijsten, stralen en frezen van asfalt en beton.

Betonschuren en betonpolijsten

Een vloer behandelen met een betonschuurmachine lijkt wellicht eenvoudig, maar voor een goed resultaat zijn vakmensen nodig. WIHA Vloertechniek beschikt erover. Net zoals dat we het juiste materieel in huis hebben.
Naar aanleiding van uw wensen, bepalen we samen met u de beste betonschuur- en polijstoplossing. We analyseren uw vloer en komen tot de juiste diamantkeuze. Onze WIHA-Floor methode is een uniek proces dat uit verschillende stappen bestaat om een betonvloer duurzaam en onderhoudsvriendelijk te maken.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Betonstralen en asfaltstralen

Wilt u een asfaltlaag of betonvloer:

  • reinigen
  • voorzien van een egaal oppervlak
  • opruwen voor een goede hechtingslaag

Dan is stralen daarvoor een goede oplossing. Of het nu gaat om een monolitische betonvloer, of grote oppervlakken zoals wegen en grote industrievloeren, WIHA Vloertechniek is uw specialist.

Met behulp van een gesloten systeem schieten we in snel tempo duizenden stalen kogeltjes op het oppervlak. Geen stof of rondvliegende deeltjes en de sterkte van het vloeroppervlak blijft behouden. WIHA Vloertechniek verwijdert een minimum aan materiaal, maar verzekert u van een maximaal resultaat. Precies zoals u van ons gewend bent!

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Vloeren strippen

U wilt iets anders op uw vloer? Dan moet deze gestript worden en vrij zijn van lijmresten.

WIHA Vloertechniek verwijdert tapijt, linoleum, kurk en vele andere materialen en schuurt uw vloer vervolgens op, om zo alle lijmresten te verwijderen. Voor u het weet is uw vloer weer gebruiksklaar voor de nieuwe bedekking!

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!

Betonfrezen en asfaltfrezen

Er zijn situaties waarin schuren of stralen niet meer toereikend zijn:

  • te hoog gestorte vloeren
  • verschillende vloeren waartussen een overgang nodig is
  • ernstig vervuilde vloeren vloeren die intensief opgeruwd moeten worden
  • vloeren voorzien van  hardnekkige lijmresten, epoxy, coatings
  • verwijderen van cementdekvloeren, grind en kunststofvloeren

De oplossing: frezen van asfalt of beton.

De machines van WIHA Vloertechniek frezen beton of asfalt weg, geheel gericht op uw specifieke wens. Dit gebeurt onder streng gecontroleerde omstandigheden. De kwaliteit van het oppervlak blijft dan ook behouden.

Extra mogelijkheid is het opruwen van gladde oppervlakken. Zo maken we die geschikt voor hechting van bijvoorbeeld gietmortels en egalines.

We kunnen door middel van frezen echter ook een antislip laag aanbrengen. Ideaal voor gladde vloeren in bijvoorbeeld parkeergarages en veestallen.

Meer informatie? Mail of bel 0315 - 68 64 28 ons!